Kurs – Microsoft Teams

Kanaler, chat og apper – hvordan best utnytte dette verktøyet?

Vi ønsker å være en positiv bidragsyter til en smartere hverdag. Det betyr å bidra til at du får den kunnskapen du trenger om de verktøyene du har tilgjengelig. Det finnes mange ulike applikasjoner tilgjengelig i din Microsoft 365 lisens – sørg for at du kan utnytte alle mulighetene de gir.

Vi holder kurs i Microsoft Teams hvor du vil lære om:

Hvordan bygge god struktur i Teams?  
Vi går gjennom begreper som kanal, chat, innlegg og apper. Vi går gjennom ulike tilgangsvalg du har når du oppretter et team eller en kanal. Viktigheten av navnsetting samt tilvalg av apper ser en også på.  

God informasjonsflyt 
Når bør du velge innlegg, chat eller epost? Hvordan benytte chat funksjonen best mulig. Visste du at en chat kan gjøres om til en oppgave? Forstyrres du av varslinger? Vi viser deg hvordan du kan justere disse, samt hvordan du kan informere andre om du er tilgjengelig eller ikke.   

Dokumentkontroll 
Vi ser på ulike metoder å samarbeide i dokument på, samt hvordan sette innstillinger for ønsket arbeidsflate for dokument. Vi går også gjennom tillaging av kolonner for bedre å filtrere frem dokument, samt hvordan søk fungerer i Teams. 


Kursinformasjon

Pris: 1 490,- pr. person

Dato og tid: 5. september, oppstart klokken 09:00

Varighet: 1,5-2 timer.

Avmelding: Må gjøres minimum 24 timer før kursstart.


(Påmeldingsskjemaet til dette kurset er laget i Forms. En app som du har tilgjengelig i ditt Microsoft-abonnement. Forms kan også benyttes til interne spørreundersøkelser. Noe for din bedrift?)


Eget kurs for deres bedrift?

Vi holder også bedriftsinterne kurs, da baserer prisen seg på antall ansatte i bedriften og ikke på antall deltakere som stiller på kurset. Dette grunnet opptak som gjøres tilgjengelig. Er dette av interesse? Send en e-post til kurs@iteam.no

Priser for bedriftsinterne kurs (NB! bookes via e-post):

  • 1- 10: 4 990,- pr bedrift. Inkl. opptak
  • 11-49: 9 990,- pr bedrift. Inkl. opptak
  • 50+   : 14 990,- pr bedrift. Inkl. opptak

Dato

05. 09. 2022
Utløpt!

Tid

09:00 - 11:00

Pris

1.490,00 NOK

Lokasjon

Webinar

Organisator

iteam

Foredragsholder

Skroll til toppen