Stryn

iteam
Tonningsgata 42
6783 Stryn
975 65 656

Turistmagneten i Vestland

Innerst i Nordfjord i Vestland fylke finner du Stryn, som er kjent for sine blå isbreer, mektige fjell, frodige daler og dype grønne innsjøer. Men også for de rosa traktorene som kom med Moods of Norway. Du finner fortsatt disse traktorene plassert ute i Stryn sentrum.

Raksetra er sannsynligvis det mest avbildede stølsmotivet på Instagram, eller kanskje er bildet av  robåten på Lodalsvatnet enda hyppigere å finne i sosiale medier? Det er uansett Norgesidyll på sitt ypperste, og du finner det her i Stryn.

Skientusiaster som ikke klarer legge bort skiene når kalenderen tilsier det, finner sitt mekka ved Stryn sommerskisenter. Et yrende liv uansett årstid preger Stryn.

Reiselivsnæringa er viktig for Stryn, og er den største reiselivskommunen i Vestland fylke. Stryn har også en del sysselsetting gjennom industri, landskjente industribedrifter som Nordfjord Kjøtt, Ricco Vero, Hagen treindustri med flere holder til nettopp her.

Stryn er kommunesenteret i Stryn kommune, befolket med 2 503 stryninger, og kommunen har totalt 7 134 innbyggere. Kommunen har fostret frem mange kjente ansikter innen både kultur og idrett, blant annet skiskytterbrødrene Johannes Thingnes og Tarjei Bø, for ikke å glemme de kjente fotballbrødrene Flo, Jostein, Håvard og Tore André.

Medarbeidere

Magnus Vinsrygg


Account Manager

41421800

Send meg en e-post

Mateusz Jan Sajan


Systemkonsulent

90870645

Send meg en e-post

Ole Kristian Gjerde


Systemkonsulent

47242317

Send meg en e-post

Rune Storevik


IT-konsulent

97076717

Send meg en e-post

Skroll til toppen