iteam
Tonningsgata 42
6783 Stryn
982 40 360
Send oss en e-post

Turistmagneten i Vestland

Innerst i Nordfjord i Vestland fylke finner du Stryn, som er kjent for sine blå isbreer, mektige fjell, frodige daler og dype grønne innsjøer. Men også for de rosa traktorene som kom med Moods of Norway. Du finner fortsatt disse traktorene plassert ute i Stryn sentrum.

Raksetra er sannsynligvis det mest avbildede stølsmotivet på Instagram, eller kanskje er bildet av  robåten på Lodalsvatnet enda hyppigere å finne i sosiale medier? Det er uansett Norgesidyll på sitt ypperste, og du finner det her i Stryn.

Skientusiaster som ikke klarer legge bort skiene når kalenderen tilsier det, finner sitt mekka ved Stryn sommerskisenter. Et yrende liv uansett årstid preger Stryn.

Reiselivsnæringa er viktig for Stryn, og er den største reiselivskommunen i Vestland fylke. Stryn har også en del sysselsetting gjennom industri, landskjente industribedrifter som Nordfjord Kjøtt, Ricco Vero, Hagen treindustri med flere holder til nettopp her.

Stryn er kommunesenteret i Stryn kommune, befolket med 2 503 stryninger, og kommunen har totalt 7 134 innbyggere. Kommunen har fostret frem mange kjente ansikter innen både kultur og idrett, blant annet skiskytterbrødrene Johannes Thingnes og Tarjei Bø, for ikke å glemme de kjente fotballbrødrene Flo, Jostein, Håvard og Tore André.

Medarbeidere

Magnus Vinsrygg

Account Manager
41421800

Mateusz Jan Sajan

Konsulent
90870645

Ole Kristian Gjerde

Konsulent
47242317

Rune Storevik

Systemkonsulent
97076717

Rull til toppen