Personvernerklæring

iteam verdsetter personvern høyt for våre besøkende, kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan vi, som databehandler, behandler dine personopplysninger iht. EU sin personvernforordning; også kalt «General Data Protection Regulation» (GDPR). 

Ved å bruke vår nettside iteam.no inkl. vår nettbutikk, aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.


Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Hva er personopplysninger? 

Personopplysninger er alle typer informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en fysisk person som er i live. For mer utfyllende informasjon, les om personopplysninger på Datatilsynet sine hjemmesider.

Hva betyr behandling av personopplysninger? 

Enhver operasjon som gjøres med personopplysningene, enten de er automatisert eller ikke. 

Kategorier med personopplysninger vi behandler: 

Kontaktinformasjon 
Dersom du oppgir din kontaktinformasjon benyttes den for å kunne kontakte deg. Og hvis du handler i vår nettbutikk er det nødvendig for oss å ha din kontaktinformasjon for å kunne sende deg den varen du bestiller. 

Handlehistorikk 
Når du handler i vår nettbutikk blir handle-historikken lagret. Det vil si firmanavn, bestillerens navn, bestillingstidspunkt, leveringstidspunkt og -adresse, samt faktureringsadresse. 

Målet med behandling av personopplysninger 

Målet er å kunne gi deg en personlig tilpasset tjeneste, forbedre og optimalisere nettsiden, sende varer og tjenester du bestiller fra vår nettbutikk, og for å forbedre kommunikasjonen mellom oss som leverandør og deg som kunde. 

Nettsiden 
iteam behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne svare på spørsmål og tilpasse informasjon og oppfølging individuelt, ber vi om firmanavn og kontaktinformasjon ved forespørsler via vår nettside. 

Nettbutikken 
Ved bestilling via vår nettbutikk må vi vite hvem som har bestilt, hvor varene skal sendes, og hvor vi skal sende faktura. Derfor må du registrere deg som bruker; og oppgi organisasjonsnummer, e-postadresse, firmanavn, fornavn, etternavn, avdeling, gateadresse, postnummer, og telefonnummer. 

Mottakere av personopplysninger 
Vi utleverer ikke personopplysninger til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på ditt firma, samt at informasjon om deg og ditt firma blir slettet.

Informasjonskapsler («Cookies») 

Vår nettside (iteam.no), inkludert nettbutikken, benytter informasjonskapsler som vi hovedsakelig bruker for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan lagre informasjonskapsler i din nettleser. 

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel lagres i din nettleser, og muliggjør en bedre forståelse av hvordan du bruker nettsida vår. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker den. 

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari, m.fl. er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at slike endringer kan føre til at enkelte nettsider ikke vil fungere optimalt.

Informasjonskapsler:

Egne informasjonskapsler 
Vi setter noen egne informasjonskapsler som brukes kun for funksjonalitet på nettsidene. Ingen av våre informasjonskapsler brukes til å spore informasjon om deg som bruker av nettsiden, og ingen tredjepart har tilgang til informasjonskapslene. 

Hvor lenge personopplysninger lagres 

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er relevant ift. målsetningene oppgitt i denne personvernerklæringen.  

Dine rettigheter

Du kan når som helst be om følgende når det gjelder personopplysninger registrert om deg: 

  • Innsyn (i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg) 
  • Rettelse av feil 
  • Sletting 
  • Trekke ditt samtykke for lagring av cookies (kan bruke denne linken: Trekk samtykke )
  • Dersom du ønsker dine egne personopplysningene tilsendt kan du be oss om det. 

Evt. klager på behandling som er i strid med reglene må rettes til Datatilsynet. 

Overføring av data til tredjepartsland (utenfor EU/EØS) 

iteam AS utleverer ikke personopplysninger til land utenfor EU/EØS.

Lenker til tredjepart 

Vi kan lenke til tredjepartsprodukter og -tjenester på vår nettside. Tredjepartsleverandører har sine egne, uavhengige personvernregler; derfor tar vi ikke ansvar for innhold og aktiviteter tilknyttet nettsider som tilhører tredjepart. Vi ønsker likevel kommentarer til sider vi lenker til, i tilfelle det er relevant for denne personvernerklæringen. 

Hvordan kontakte oss 

Spørsmål rundt den nye personvernloven, samt denne personvernerklæringen, kan rettes til personvern@iteam.no. Din henvendelse vil besvares så raskt som mulig.



Rull til toppen