Tjenester

Visma

Visma Software utvikler og selger fremtidens forretningssystemer. Som sertifisert Visma-forhandler leverer vi …

Visma Les mer

Serversky

Iteam serversky er en skyplattform som gir dine medarbeidere enkel og sikker tilgang til fagapplikasjoner, dokumenter og kontorstøtteverktøy. Fra hvor som helst, med alle typer enheter.

HR og lønn

mer for HR og lønn samler alt av personaldata på ett sted. De tilrettelegger for en strømlinjeformet informasjonsflyt på tvers av organisasjonen. En komplett lønnsløsning sikrer samtidig at tidsrapporter, utlegg og andre bestemmelser blir til korrekt lønn.

Økonomi og regnskap

Med iteam sin ERP-løsning for økonomi og regnskap får din bedrift god informasjons- og prosessflyt, frigjort tid og ressurser som heller kan brukes på vekst og verdiskaping.

Skyprint

iteam skyprint har en god og fremtidsrettet løsning for dette, som er 100% serverfri, og 100% skybasert. Man får her tilbake kontrollen og administrasjonen man hadde i tradisjonell IT, oppgradert til å bli håndtert via skyen.

E-postsignatur

Med iteam e-post signatur får virksomheten er enkel, kraftfull og sentralisert administrasjon av e-postsignaturen på all e-post som sendes fra virksomheten.

Backup

iteam backup består av et sett med backup-tjenester som dekker ulike virksomheters behov for sikring av sine data

E-postsikkerhet

Med iteam e-postsikkerhet kan du forhindre at «noen» utgir seg for å være avsender av e-post fra ditt domene. Dette skjer ved hjelp av et register som sjekker om en e-post kommer fra riktig avsender. Dette skjer automatisk og i ba

Autentisering

Derfor anbefales det å benytte multifaktor-autentisering for sikring av brukernes identitet. Multifaktor-autentisering (MFA); også kalt 2-faktor-autentisering (2FA) krever at brukeren skriver inn en engangskode eller bekrefter sin identitet via en mobilapp, i tillegg til brukernavn og passord.

Skroll til toppen