Økonomi og regnskap

Med iteam sin ERP-løsning for økonomi og regnskap får din bedrift god informasjons- og prosessflyt, samt frigjort tid og ressurser som heller kan brukes på vekst og verdiskaping.

ERP-løsningen legger til rette for automatisering av fakturering og banktransaksjoner, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt, slik at du kan bruke tiden din på verdiskaping. Tjenesten leveres med mange muligheter for å tilpasse løsningen til dine behov, men også integrerer med dine eksterne løsninger.

Effektivitet is key

Du får muligheten til å jobbe i sanntid ved å være oppdatert til enhver tid. Få tilgang til din bedrifts status her og nå. Du får oppdaterte rapporter og dashboards rett på mobilen.

Med iteam sin ERP-løsning får du lavere kostnader pga. reduserte IT- og driftskostnader og ingen tidkrevende oppgradering. Med abonnement er investeringskostnader fjernet og utgifter forutsigbare.

Totrinns-autentisering gir en økt trygghet og garanterer sikkerhet av dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv. iteam sørger for at du alltid er på siste versjon iht. lover og ny funksjonalitet.

Med Mobile Manager-appen har du alltid tilgang til nøkkeltall og rapporter. Se dine dashboard samt godkjenn fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær.

Vi anbefaler

For å sikre full utnyttelse av mulighetene i ERP-løsningen anbefaler vi iteam Visma Support (IVS). IVS er en supporttjeneste, bemannet av sertifiserte Visma-fagkonsulenter. En IVS-avtale innebærer en rekke fordeler. Kundene kan følge status på sine saker i iteam Visma Support sin portal som viser oppdatert status på kundens saker samt historikk på tidligere saker. Kunden kan ha én overordnet ansvarlig som ser status på alle saker og historikk.

Svein Misfjord

Senior Salgskonsulent

+47 98233091

svein.misfjord@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen