IT-avdelinger har tradisjonelt hatt fokus på sikring av bedriftens nettverk, klienter og informasjon / IP. Sikring av bedriftens printere har ikke hatt samme fokus, men er en komponent som, på lik linje med annet utstyr som er koplet i bedriftens nettverk, sårbar for uønsket tilgang. iteam har tatt dette på alvor og leverer printere med sikkerhetsprogramvare som forhindrer at uvedkommende får installert uønsket eller ondsinnet programvare, eller koplet til utstyr som ikke skal være der. Dette, sammen med en rekke andre sikkerhetsløsninger, gir våre kunder en av markedets best sikrede printer-løsninger.

Med iteam print slipper din virksomhet å investere eller inngå dyre leasingavtaler med 3. parts finansieringsselskaper. For deg som kunde betyr dette stor grad av fleksibilitet ved at du kan justere innhold og omfang av løsningen etter hvert som behovet endrer seg. iteam leverer profesjonelt utstyr fra markedslederne i Norge.

Få enkelt kontroll over printerkostnadene

Vår tjeneste gir deg enkelt kontroll på kostnadene. Ingen investeringer eller lange leiekontrakter. Det betales kun en fast månedspris per maskin. Hva slags funksjon, kapasitet og servicenivå hver maskin trenger, velger du selv ut fra typene Basic, Standard eller Premium. Du har muligheten til å skalere opp eller ned antall printere etter behov samt velge ulike sikkerhets-opsjoner.

Service og support

iteam printer leveres som Basic, Standard og Premium. Inkludert i den faste månedsprisen er service og support, deler og forbruksmateriell (toner), responstid neste arbeidsdag, fri bruk (*) av farge og sort/hvitt-utskrifter, samt levering av toner og blekk rett på døren når du begynner å gå tom, uten at du trenger å si ifra.

Sikkerhet og GDPR

Med sikker utskrift (opsjon) unngår man at konfidensiell informasjon bli liggende utskrevet på printeren. Utskriften kommer først ut når bruker står ved maskinen og har autentisert seg med PIN kode eller adgangskort. Skanningfunksjon (opsjon) sikrer hvem og hvor man kan skanne, og gir mulighet for å skanne til sky-løsninger som OneDrive og SharePoint.

Tor Inge Nilsen

Leder salg sørvest

+47 91754179

tor.inge.nilsen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen