Vi har utviklerkompetanse og erfaring fra store og små prosjekter. Med utvikling av alt fra nettsider og mobil-apper til større og mer avanserte IoT- og datafangstprosjekter. Inkludert UI/UX-design.

Mange virksomheter har en utfordring som de ønsker å løse med programvare. Enten det er som en mobilapp, Windows-applikasjon eller en webside. De fleste mangler tid og kompetanse til å utvikle dette selv. Hvor skal man starte, hvordan bør designet være for at det skal være effektivt og brukervennlig (UI/UX-design) og hvordan skal programvaren sikres i forhold til både personvern og IT-sikkerhet?

Iteam leverer brukervennlige webapplikasjoner tilpasset dine ønsker og behov. Vår teknologi kombinert med folkene og kompetansen leverer effektive og fremoverlente webapplikasjoner.

Teknologien vi benytter oss av, og våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for å kunne levere de mest formålstjenlige og sikre tjenestene til våre kunder. Vi er din nasjonale lokalleverandør – det betyr at vi er nær deg i geografi og har tilgang på den ypperste kompetansen fra Svalbard i nord, til Kristiansand i Sør.

Vår kompetanse dekker alle fagområder innenfor IKT. Alle våre utviklere, designere og konsulenter samarbeider tett. Noe som betyr at utviklerne har tett samarbeid med eksempelvis UI/UX-designere, løsningsarkitekter, driftspersonell og sikkerhetseksperter.

Dermed kan vi levere komplette utviklingsprosjekter som inkluderer alt fra kravspesifikasjon, «use case»-analyser, UI/UX-design, iterativ og inkrementell implementasjon, testing, «continuous integration / continuous deployment (CI/CD), samt drift og vedlikehold. Der personvern og IT-sikkerhet (informasjonssikkerhet) står i høysetet.

Vi tar oss av både «frontend» og «backend», og sørger for at alt fungerer slik det skal også drifts- og sikkerhetsmessig sett.

Har du en god idé som du er klar for å sette til liv, men vet ikke helt hvordan du skal gå i gang? Ta gjerne kontakt med oss!

  • Våre utviklere er lokalisert i Norge.
  • Vi har bred kompetanse og mer enn 30 års erfaring fra både store og små utviklingsprosjekter.
  • Vi dekker alle faser i et utviklingsprosjekt, og kan dermed sørge for at «alt henger sammen», og at resultatet blir akkurat som planlagt.
  • Vi dekker alle fagområder, og kan levere komplette løsninger der vi håndterer alt for våre kunder. Fra idé til ferdig produkt og videreutvikling.

Solveig Røkenes

HR - rekruttering & talentutvikling

+47 47668829

solveig.rokenes@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen