Adcom Namsos og Steinkjer vokser videre sammen med iteam

Namsos-baserte Adcom Namsos og Steinkjer (IT Partner AS) blir nå en del av iteam; et av Norges raskest voksende IT-selskaper, som med dette teller 34 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand sør.

Administrerende direktør, Lars Ivar Simonsen, er utrolig glad for at Adcom Namsos og Steinkjer har valgt å bli med iteam; «Vi har lenge ønsket å styrke oss ytterligere i Trøndelag, og er derfor veldig tilfreds med at Adcom Namsos vil bli med iteam».

Samlet har iteam en ganske formidabel portefølje av IT-tjenester og kunder, og er nå representert på 34 geografiske lokasjoner med til sammen 260 medarbeidere, 7 000 aktive kunder og en omsetning på over 800 MNOK. Blant annet er selskapet allerede en betydelig leverandør til virksomheter langs norskekysten, både på land og til havs. Høy kompetanse, lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene er blant iteams viktigste konkurransefortrinn.

«Dette er en utrolig spennende mulighet for både oss, kundene våre og regionen vår», sier Jørgen Riibe, daglig leder i Adcom Namsos og Steinkjer. «Selskapets suksess så langt er basert på dyktige medarbeidere som bryr seg om kundene våre. Personlig kundeservice og høy kompetanse har resultert i en stadig økende oppdragsmengde, lønnsom vekst og god likviditet siden oppstarten i 1994. Nå ser vi frem til å bli del av et større fagmiljø som kan bidra enda mer lokalt enn vi klarer alene», forteller Riibe.

«Vi skal fortsatt levere IT-løsninger lokalt med de samme folkene, samtidig som vi får vi flere flinke kollegaer over hele Norge. Vi vil også kunne bidra til å utvikle kompetanse lokalt, og dermed bli en mer ettertraktet arbeidsgiver i Steinkjer, Namsos og ellers i regionen. Dette er utrolig spennende både for lokalt næringsliv, områdene vi opererer i, og ikke minst for våre medarbeidere som kan utvikle seg videre i et sterkt kompetansemiljø».  

Den systemtekniske integrasjonen av Adcom Namsos og Steinkjer (IT Partner AS) har allerede startet mot iteam, og selskapet vil offisielt skifte navn og profil i nær fremtid.

Jørgen Riibe, daglig leder IT Partner as
Lars Ivar Simonsen, CEO iteam as
Skroll til toppen