Lærling

Start IT-karrieren din med et forsprang – bli lærling hos iteam!

Å være lærling hos iteam er en unik mulighet for deg som er interessert i teknologi og innovasjon. Hos oss vil du få verdifull erfaring i bransjen, jobbe med de nyeste teknologiene og lære fra noen av de flinkeste folkene i IT-bransjen i Norge. Du vil bli en del av et landsdekkende selskap som verdsetter kreativitet og samarbeid, og hvor din innsats og dine ideer kan bidra til å gjøre en forskjell.

Hvorfor tar vi inn lærlinger?
iteam vokser raskt, og vi er alltid på jakt etter nye, flinke medarbeidere. Som lærling blir du kjent med iteam fra grunnen av, noe som kan bidra til at du ser sammenhenger og løser problemer på smartere måter. Du kommer til oss med kunnskap og perspektiver som kan bidra til innovasjon og forbedring av gamle rutiner.

Dessuten ønsker vi selvsagt å bidra til at unge som ønsker å jobbe i IT-bransjen får fullført utdanningen sin i et godt og kompetent miljø. Og selvsagt ruste dere så godt som mulig for suksess i arbeidslivet.

Hvem ser vi etter?
Vi liker personer som er nysgjerrige, stiller spørsmål og som har lyst å lære. Vi synes også det er hyggelig om du bidrar positivt til det sosiale miljøet. Du vil få opplæring av dyktige kollegaer som følger deg opp faglig, men du må også selv kunne tilegne deg kompetanse, og kanskje fordype deg innen fagområder du synes er spennende.

Send inn din søknad

Som lærling hos iteam vil du lære om løsningene våre, hvordan vi hjelper kundene våre og driver kundeservice, og du vil erfare hvordan det er å være del av et (fantastisk) arbeidsmiljø.

Hvis du synes dette høres spennende ut, håper vi du sender inn en søknad.

Hvilke krav stiller vi?
Du må ha lite fravær, og alle fag fra videregående må være bestått. Er du flink til å samarbeide med andre, er det også noe vi ser etter.

Vi tilbyr læreplasser i følgende fag:
IT-driftsfag
Dataelektroniker

Skroll til toppen