Energi

Energibransjen er i sterk og stadig endring, noe som gir seg utslag i at både eksisterende aktører fortsetter å utvide tjenestespekteret sitt, og nye kommer til. Her snakker vi infrastruktur innen fiber-, strøm- og fjernvarmenett, digital kommunikasjon, sol- og vindkraftanlegg, lynladere for elbil og andre transportmidler både til lands og til vanns.  

Energi er en samfunnskritisk og kompleks bransje med strenge lovmessige reguleringer og krav til sikkerhet og oppetid. Dette, i kombinasjon med økning i kompleksitet i forretningsområder, utfordrer balansegangen mellom daglig sikker drift og forventning om vridning av budsjetter til å støtte økt digitalisering og innovasjon.

iteam bidrar til å forenkle, automatisere og digitalisere kritisk infrastruktur for energibransjen, og hjelper et 80-talls kunder med gode løsninger rundt informasjonssikkerhet, nettverksløsninger og applikasjonsdrift. Vi tilbyr både lokal-, global- og hybrid sky. Fokus er sikker, effektiv og fleksibel drift som frigir mer tid og ressurser hos våre kunder til modernisering / digitalisering og innovasjon.  

Eksempler på våre leveranser til bransjen:

  • Design og  drift av skyplattform som Microsoft Azure 
  • Sikker drift og implementering av Microsoft 365  
  • Identitetsstyring 
  • Kontrollrom 
  • Leveranse og Drift av Legacy-applikasjoner. 
  • Etablering og drift av integrasjoner 

Noen av våre energikunder:

Dagmunn Fauske

Kommersielt ansvarlig - Kraft og energi

+47 98240353

dagmunn.fauske@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen