Tilbake

Tilbake er et unikt bærekraftsamarbeid mellom iteam, våre kunder og utvalgte partnere hvor vi sammen sparer miljøet, hjelper mennesker tilbake til samfunnet og arbeidslivet, og samtidig bidrar til veldedige formål.

Mange virksomheter vet rett og slett ikke hva de skal gjøre med utdatert IT-utstyr. For det er ikke bare utstyret i seg selv som må tas hånd om, det er også ofte sensitive data som kan komme på avveie.

I prosjektet Tilbake hjelper vi partnerne våre med å bygge grønne IT-verksteder. Her repareres det som kan repareres, og det øvrige sendes til miljøvennlig gjenvinning. Sikker lagring av utstyr og sikker sletting av data er absolutte krav i dette arbeidet. Men viktigst av alt tilbyr vi i disse verkstedene arbeidstrening for å hjelpe mennesker tilbake i arbeidslivet. I tillegg får gjenbrukbart utstyr nytt liv hos familier og organisasjoner med lav kjøpekraft.

Hva får bedriftene tilbake?

Henting og sikker lagring av utstyr
Sikker datasletting (BitRaser)
Tilgang til iteam gjenbruksportal:
  • Følge prosess for innlevert utstyr
  • Tilgang til BitRaser slettesertifikater
  • Rapporter / miljøregnskap
  • Melde inn leveranser og bestille henting av utstyr

Bedriftene kan også velge å få gjenbrukbart utstyr i retur

Bærekraftig kinderegg i Bergen

I en tidligere konfeksjonsfabrikk i Eidsvåg like nord for Bergen, ønsker Wayback innsatte og løslatte mellom 18-30 år velkommen til en spennende arbeidsplass. Senteret er også en sosial arena der alle er likestilte. Les mer

Våre partnere

Frem Bodø

WayBack Bergen

Aski Karmøy

Allservice Stavanger

Remiks Tromsø

Kirkens Bymisjon Nordland

Jobbklar Agder


Ønsker du mer informasjon om prosjektet, ta kontakt med marked@iteam.no

Skroll til toppen