Comtech blir med iteam!

Comtech ble etablert i 1995 og har siden den tid hatt en sterk vekstkurve. I snart 30 år har selskapet levert IT-tjenester fra sitt lokale datasenter i Larvik, og er i dag en ettertraktet leverandør av datasentertjenester nasjonalt. Nå har de bestemt seg for å vokse videre sammen med iteam.

Administrerende direktør Lars Ivar Simonsen er henrykt over at Comtech ønsker å bli en del av iteam. «Vi kjøper kun gode selskaper, og har søkelys på kompetanse, geografi og kultur når vi ser etter virksomheter vi ønsker å knytte til oss. I så måte sjekker Comtech av på alle punktene; de har levert solide tall over mange år, de har spisskompetanse innen skytjenester og datasenterdrift, de er etablert i et område hvor vi definitivt ønsker å styrke vår posisjon, og de er 16 serviceinnstilte medarbeidere som er genuint interessert i faget sitt.

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper, som med Comtech om bord teller 35 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Samlet har iteam en ganske formidabel portefølje av IT-tjenester og kunder, og har i dag nærmere 300 medarbeidere, 7 000 aktive kunder og en omsetning på over 800 MNOK. Blant annet er selskapet allerede en betydelig leverandør til virksomheter langs norskekysten, både på land og til havs. Høy kompetanse, lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene er blant iteams viktigste konkurransefortrinn.

Lars Ivar Simonsen, konsernsjef i iteam og Ole Halland, daglig leder i Comtech

«Dette er en veldig spennende mulighet for både oss og kundene våre», sier daglig leder Ole Halland i Comtech. «Selskapets suksess så langt er basert på dyktige medarbeidere og god kundeservice, selvfølgelig kombinert med ettertraktede IT-tjenester. Dette har resultert i at vi har hatt en stadig økende oppdragsmengde, lønnsom vekst og god likviditet siden oppstarten i 1995», forteller Halland, og fortsetter:

«Salget gjør at vi tilføres ny kompetanse, kraft og kapital som lokalt vil merkes gjennom bredere utvalg og enda bedre og smarte tjenester. Vi skal fortsatt levere våre løsninger med samme mannskap, og får i tillegg tilgang til et nasjonalt IT-kompetansenettverk, og mulighet for å vokse i et landsdekkende selskap som ser på lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene som to av sine viktigste konkurransefortrinn. Akkurat som oss!».  

Lokal tilhørighet, kombinert med dyktige medarbeidere, god kundeservice og ettertraktede IT-tjenester skal fortsatt danne grunnlaget for selskapets suksess fremover!

Lars Ivar Simonsen selvfølgelig stolt over at iteam er befestet nasjonalt, men er samtidig klar på at det er regional og lokal tilhørighet som danner grunnlaget for selskapets suksess:

«iteam skal være en attraktiv tilbyder av IT-driftstjenester til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer. Og med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, kan vi levere de samme smarte og sikre IT-løsningene like godt til våre lokale kunder som til våre nasjonale».

For mer informasjon, kontakt Ole Halland (ole@comtech.no / 975 47 000) eller Lars Ivar Simonsen (lars.ivar.simonsen@iteam.no / 918 03 345)

Les artikkelen hos Comtech her

Skroll til toppen