Frokostseminar i Førde

Klar for å fylle hodet med ny kunnskap, magen med god mat og slå av en prat med iteam-gjengen? Vi har gleden av å invitere til gratis frokostseminar onsdag 15. juni, kl. 08:30 på Sunnfjord Hotell i Førde. Vi skal innom spennende temaer rundt den nye hybride arbeidshverdagen, med spesielt fokus på IT-sikkerhet, selvfølgelig. Les mer og meld deg på nedenfor. Håper vi sees!

Agenda: 

08:30-09:00 – Registrering og frokost
Vi ønsker velkommen og serverer frokost.

09:10-09:45 – Windows 11 oppdatering, sikkerhet og administrasjon klienter
I den hybride arbeidshverdagen jobber man fra hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhet. Så hvordan skal man sikre moderne administrasjon av enheter når ikke alle befinner seg på kontoret til enhver tid? Vi viser hvordan man beskytter og sikrer organisasjonen, samt gi de ansatte muligheten til å arbeide på nye og fleksible måter.

09:45-10:05 –  iteam 365: smart og sikker administrasjon av klienter
iteam 365 Smarte Klienter er vår tjeneste som sørger for du kan jobbe trygt og effektivt på din enhet. Vi vet at klienten og brukeridentiteten er viktig å håndtere på rett og forsvarlig måte. Vi sørger derfor for full kontroll på din PC, mobil og eventuelt andre enheter som inneholder bedriftsapplikasjoner eller sensitive data.

10:05-10:15 – Pause
Kaffepause og mingling.

10:15-10:35 – Digital samhandling og Microsoft Teams
Riktig oppsett og god administrasjon av Teams-baserte møterom er med på tilrettelegge for hybride og produktive møter. Hva er viktig å tenke på når disse møterommene skal settes opp? Vi gir deg en innføring i Teams-baserte møteromsløsninger og hvordan disse kan være med på å skape inkluderende og effektive møter.

10:35-10:55 – Unifon – løsning for mobiltelefoni og integrasjon med Microsoft Teams
Unifon er først ute med å tilby fullskala sentralbord direkte i teams, slik at det ikke er behov for å switche mellom nettleser og teams for å se status, sette over samtaler til bedriftens ansatte. Med Tale i Teams fra Unifon, kan de ansatte få anrop til sitt telefonummer levert rett inn i – og ringe ut fra – Microsoft Teams.

10:55-11:00 – Oppsummering og avslutning

Påmeldingen er nå stengt.

Dato

15. 06. 2022
Utløpt!

Tid

08:30 - 11:00

Lokasjon

Sunnfjord Hotell
Storehagen 2, 6800 Førde

Organisator

iteam
Skroll til toppen