Smart kameraovervåkning

Bli med iteam og Ava Security på webinar torsdag 12. mai kl. 10.00 for å lære mer om sky-tilkoblede overvåkningskameraer drevet av AI. I tillegg til gratis faglig påfyll, blir du som deltaker også med i trekningen av et overvåkningskamera.

Ava Security ser på kamera mer som en sensor enn et klassisk overvåkningskamera. Formålet med løsningene fra Ava er å levere nytenkende og brukervennlig teknologi som oppdager, overvåker og svarer på mulige trusler i sanntid.

I tillegg til fysiske kameraløsninger, leverer Ava programvaren Ava Aware som ved maskinlæring er trent opp til å gjenkjenne både personer og kjøretøy av ulike typer. Med det som utgangspunkt kan man gjøre tellinger, se hvilke områder som er mye / lite brukt, få varslinger dersom personer / kjøretøy dukker opp i bildet, står for lenge på et sted osv. Ava Aware kan også tilkobles eksisterende kameraer, slik at allerede etablert infrastruktur kan gjenbrukes. Programvaren er brukervennlig og oppdateres automatisk.

Ava Security er opptatt av at investeringen som gjøres skal være verdifull for flere områder i virksomheten. Systemet er derfor åpent, slik at det er enkelt å dytte relevant data inn i allerede eksisterende og kjente systemer for kunden.

I korte trekk vil dere lære mer om følgende i dette spennende webinaret:

  • Skybasert kameraovervåkning
  • Kamera som sensor
  • Bruk, nytte og utbytte
  • Gjenbruk og oppgradering av eksisterende kamerapark

Passer for: Tekniske og økonomiske beslutningstakere
Foredragsholdere: Kjetil Strand (CMO) fra iteam, Karl-Erik Naerum (Sales Engineer, Europe) og Christer Stramrud (Sales Director, Europe) fra Ava Security
Påmeldingsfrist: 11. mai kl. 15.00

Påmeldingen er nå stengt, men ta kontakt om du ønsker å få tilsendt opptak av dette webinaret.

Dato

12. 05. 2022
Utløpt!

Tid

10:00 - 11:00

Lokasjon

Webinar

Organisator

iteam
Skroll til toppen