Kan smarte klienter beskytte mot sikkerhetstrusler?

Vi ser stadig flere eksempler på angrep knyttet til løsepengevirus, identitetstyveri og forsøk på å tilegne seg bedriftsinterne data mot ulike bransjer.

Angrepene som vi nå ser er svært omfangsrike, der hackere nyttiggjør bakdører for å komme seg inn i systemene, hvor de krypterer all informasjon og sletter alle backuper for å gjøre mest mulig skade i virksomheten de rammer.

Det sies at den største sikkerhetsrisikoen i enhver bedrift er oss mennesker. Det er derfor avgjørende å gi medarbeiderne god nok opplæring i hva de skal se etter og hvordan de skal reagere når man fatter mistanke om at noe er galt.

Men det finnes også tekniske løsninger som hjelper oss å sikre våre datamaskiner, mobiltelefoner og andre klienter som vi bruker hver dag. Hvordan gjør vi disse verktøyene så smarte som mulig for i størst mulig grad redusere sikkerhetsrisikoen vi mennesker utgjør?

Vi tar deg gjennom enkle steg for å implementere smarte klienter for din bedrift – og forklarer deg alle fordelene med dette. Bli med på webinar den 26. april kl 09.00 og lær om hvilke sikkerhetstrusler vi står ovenfor og hvordan du kan sikre deg best mulig mot disse.

Passer for: Tekniske og økonomiske beslutningstakere
Foredragsholdere: Ørjan Torsteinsen (CTO) Jack Anthonsen (CISO) og Andreas Benum Jenssen (Teamleder) fra iteam
Påmeldingsfrist: 25. april kl. 08.00

Du vil lære om:

  • Hvilke sikkerhetstrusler står vi ovenfor i dag?
  • Hvordan får virksomheten din kontroll på sine data?
  • Hvilke tiltak bør dere iverksette for å minimere risiko?
  • Hvordan kan dere få til dette, uten at kostnadene skyter i været?

Påmeldingen er nå stengt.

Dato

26. 04. 2022
Utløpt!

Tid

09:00 - 10:00

Lokasjon

Webinar

Organisator

iteam
Skroll til toppen