iteam
Bytesteinen 1
6517 Kristiansund
71 11 96 06

Byen med fire land

Ytterst ved havet på Nordvestlandet ligger Kristiansund. Byen danner et unikt havneområde og består av de fire øyene Innlandet, Kirkelandet, Nordlandet og Gomalandet – også kalt “landene”.

Med sine 24.000 innbyggere er kommunen et viktig knutepunkt for Nordmøre, med omfattende handelsvirksomhet og tjenesteyting for hele regionen.

Den naturlige havna og plasseringen ved skipsleia er sammen med fjordene mot bygdene på Nordmøre bakgrunnen for at byen ble etablert nettopp her. Kristiansund vokste fram basert på trelasteksport, fiskeri og klippfiskproduksjon, mens næringslivet i dag har utviklet seg til å bli en viktig drifts- og leverandørbase for offshorevirksomheten utenfor Midt-Norge.

Som landets største klippfiskeksporterende by er det ikke overraskende at Kristiansunderne har lange mattradisjoner, og hvert år arrangerer bacalaofestival, der byens kokker konkurrerer om å by på byens beste bacalao. Byen har fostret en av verdens mest kjente nordmenn, Ole Gunnar Solskjær. Og kan skilte med verdens eldste kollektive transportselskap i kontinuerlig drift; Sundbåtene, som går i rute mellom de fire øyene byen ligger på.

Medarbeidere

Annette Bakeng

Senior IT-Konsulent

92254894

annette.bakeng@iteam.no

Bjørnar Langseth

Senior IT-Konsulent

99214523

bjornar.langseth@iteam.no

Geir Dybbugt

Teamansvarlig Konsulent

48285099

geir.dybbugt@iteam.no

Glenn Lines

Senior Salgskonsulent

97123045

glenn.lines@iteam.no

Jan Erik Sund

Senior Systemkonsulent

99214525

jan.erik.sund@iteam.no

Jørn Grønset

Senior Systemkonsulent

99214513

jorn.gronset@iteam.no

Rull til toppen