En (så) lett avgjørelse å bli med iteam framover

Så Lett Data har siden 1997 hjulpet mange fornøyde kunder med hardware, software og IT-drift i Sandefjord, Vestfold og Sør-Norge for øvrig. Det skal de fortsette med. Men framover blir det som iteam. Og med et solid, nasjonalt kompetansenettverk i ryggen.

Daglig leder Morten Lie Kristoffersen kan fortelle om en sunn virksomhet med 10 medarbeidere som elsker jobben sin. «Vi har gjort det bra og har hatt det godt som selvstendig selskap, og frem til nå har vi takket pent nei til tilbud om oppkjøp. For i det hele tatt å vurdere et salg, måtte det være til noen med samme tankesett som oss, hvor lokal forankring, godt arbeidsmiljø og høy personlig servicegrad er grunnsteinene i virksomheten». Da iteam tok kontakt før sommeren, følte både han og kompanjong André Wilmann at kjemien var god. «Vi ble møtt av hyggelige folk som presenterte verdier og en virksomhetsmodell som samsvarte med måten vi jobber på. I tillegg kjente vi fra før flere av medarbeiderne hos iteam, som vi anser som blant landets dyktigste i sitt fag.»

Kompanjongene Morten Lie Kristoffersen (t.v.) og André Wilmann reinvesterer og blir medeiere i iteam.

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper, som med Så Lett Data om bord teller 37 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Samlet har iteam en ganske formidabel portefølje av IT-tjenester, og har i dag 300 medarbeidere, mer enn 7 000 aktive kunder og en omsetning på over 900 MNOK. Selskapet er en betydelig leverandør til virksomheter langs norskekysten, både på land og til havs. Høy kompetanse, lokal tilstedeværelse og nærhet til kundene er blant iteams viktigste konkurransefortrinn.

Administrerende direktør Lars Ivar Simonsen er svært fornøyd med at Så Lett Data har valgt å bli med iteam: «Vi kjøper kun gode selskaper, og har søkelys på kompetanse, geografi og kultur når vi ser etter virksomheter vi ønsker å knytte til oss. I så måte sjekker Så Lett Data av på alle punktene».

Og selv om han er stolt over at iteam er solid befestet nasjonalt, er han klar på at det er regional og lokal tilhørighet som danner grunnlaget for selskapets suksess: «iteam skal være en attraktiv tilbyder av IT-driftstjenester til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer. Og med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, kan vi levere de samme sikre og smarte IT-løsningene like godt til våre lokale kunder som til våre nasjonale», sier Simonsen

Det er akkurat dette som er grunnene til at Så Lett Data ønsker å vokse videre sammen med iteam, ifølge André Wilmann: «På denne måten kan vi tilby både våre medarbeidere og kunder ny kompetanse og et enda bredere utvalg av smarte tjenester, samtidig som vi beholder den lokale forankringen. For selv om vi skifter navn og profil, er vi de samme folkene som skal hjelpe kundene våre med å holde hjulene i gang».

Lars Ivar Simonsen, CEO iteam

Så Lett Data AS har vært eid 50% av Morten Lie Kristoffersen (MK-Invest AS) og 50% av André Wilmann (Wilmann Invest AS). Begge aksjonærene reinvesterer og blir medeiere i iteam. «På denne måten sikrer vi både lokalt, langsiktig eierskap og innflytelse i selskapet», forklarer kompanjongene Kristoffersen og Wilmann. 

Selv om Så Lett Data skifter navn og profil, er det de samme flinke folkene som skal hjelpe kundene med å holde hjulene i gang.

For mer informasjon:

Skroll til toppen