Besøkssystem

Etter en lang periode med mye hjemmekontor begynner flere og flere å vende tilbake til kontoret. Dette betyr også at møtevirksomheten øker, og nye gjester skal tas imot på en sikker og vennlig måte. Mange har brukt perioden på å tilpasse sine arbeidsvaner til nye tider, med nye moderne løsninger. Sikkerhet, smittevern og smittesporing har blitt en del av hverdagen til de fleste. Vi lanserer nå iteam besøkssystem – en moderne løsning som sikrer arbeidsflyt og trygghet for både gjester og ansatte.

Berøringsfri innsjekk

Ta vare på virksomhetens gjester og ansatte med gode og hygieniske rutiner. Gjester inviteres enkelt i Outlook, og sjekker trygt inn med QR-kode på sin mobil.

Økt sikkerhet

Hold kontroll på hvem som er på bygget til enhver tid. Dersom det forekommer smitte, er det enkelt å varsle berørte gjester og ansatte.

Trygg gjenåpning av kontoret

Gjør arbeidsplassen klar for gjenåpningen av samfunnet med moderne, profesjonelle og smittevernsvennlige besøksløsninger.

Et kjent scenario for mange; du skal motta besøk, og sender ut en invitasjon i Outlook eller din mailklient. Videre skal det kanskje meldes fra til resepsjonen, gjesten vil i noen tilfeller forhåndsregistreres. Gjesten ankommer resepsjonen og skriver seg inn på en skjerm, eller i noen tilfeller til og med en gjestebok. En besøkslapp skrives ut og verten varsles enten via systemet eller av resepsjonisten. Dette har i mange år vært en vanlig måte å ta mot gjester, til tross for at det innebærer en del manuelt dobbeltarbeid. Hadde det ikke vært enklere å kun ha ett system å forholde seg til? Helst et system man allerede kjenner og er komfortabel med? iteam besøkssystem er løsningen.

Det er behagelig å slippe å endre vaner altfor mye. Du kan derfor fortsette å jobbe i Outlook eller den mailklienten du foretrekker. Med iteam besøkssystem sender du en vanlig møteinvitasjon, akkurat som du er vant til – forskjellen er at dette er alt du trenger å gjøre. iteam besøkssystem tar over jobben herfra, og sørger for å gi gjesten en moderne og ikke minst trygg velkomst. Gjesten mottar en invitasjon, og får muligheten til å fylle inn sine detaljer på forhånd. Før besøket mottar gjesten all nødvendig informasjon – møtetidspunkt, adresse, kart, parkeringsinfo og en QR-kode for berøringsfri innsjekk. Smittevennlig, gjestevennlig og effektivt.

Pål Innvik

Leder Salg - Nordvest

+47 93409864

pal.innvik@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen