E-postsignatur

Tradisjonelt sett har det vært opp til hver enkelt ansatt å lage sin egen e-postsignatur. Ofte basert på avanserte veiledninger. Det har medført at stort sett alle medarbeidere opererer med ulike signaturer, og vedlikehold har vært svært tidkrevende.

Gjennom vår løsning kan vi tilby din virksomhet rimelig, kraftfull og sentralisert administrasjon av e-postsignaturer, samt et effektivt verktøy for å kjøre kampanjer.

Merkevaretilpassede signaturer
Vår løsning lar deg designe og distribuere profesjonelle e-postsignaturer for hele virksomheten din. Du kan legge til bedriftens logo, kontaktinformasjon, sosiale medieprofiler og annen relevant informasjon, noe som gir en konsistent og profesjonell fremtoning for alle utgående e-postmeldinger.

Sømløs integrasjon
Plattformen har en sømløs integrasjon med Microsoft (Office) 365 og Azure-basert arkitektur, som gjør det enkelt å implementere tjenesten i eksisterende infrastruktur. Både signaturer og kampanjer kan tilpasses helt ned på individnivå. Du kan altså distribuere likt for hele organisasjonen, eller tilpasse innholdet til ulike team, lokasjoner eller personer.

Brukervennlighet og administrasjon
Løsningen er designet med fokus på brukervennlighet. Oppsett og administrasjon av e-postsignaturer er enkelt og intuitivt i et eget dashboard. Her kan du også evaluere effektiviteten av signaturer og kampanjer ved å spore markedsføringsmetrikker, klikkrater og annen relevant statistikk.

Andreas Benum Jenssen

Konsulentleder

+47 90661339

andreas.jenssen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen