Kameraovervåkning

Kameraovervåkning gir deg trygghet og oversikt ved at du kan se «live» video og opptak fra din virksomhet, enten via mobilapp eller PC. Dermed kan du enkelt oppdage og redusere antall uønskede hendelser, og øke sikkerheten for virksomheten og dine medarbeidere.

Dagens teknologi gir mange muligheter for automatisert overvåkning. Vi leverer systemer for kameraovervåkning til butikker, bedrifter og organisasjoner i hele Norge. Alt innenfor Datatilsynets retningslinjer, selvsagt. Med ekspertise på datainfrastruktur og fysisk montering tilbyr vi både installasjon og supportavtaler.

Hva kan vi hjelpe din virksomhet med?

  • Objektsikring av f.eks. drivstofftanker, dyrt maskineri eller utstyr, kaianlegg, garasjeanlegg og butikker. Intelligente kameraer kan varsle når noen oppholder seg i et område for lenge (og ikke hvis de bare kjører gjennom). Eller de kan varsle dersom noen nærmer seg noe de ikke skal være i nærheten av.
  • Perimetersikring med integrert avansert analyse kan f.eks. sørge for at en busk ikke trigger alarmen. God optikk og IR gjør det mulig å se personer på forbudt område også i stummende mørke.
  • Porttelefon eller automatisk portåpner med skiltgjenkjenning muliggjør automatisk åpning av porten når du kommer på jobb (eller drar fra jobb).
  • Overvåking og dokumentasjon av produksjonen forenkler sertifisering og etterlevelse av lover og regler, f.eks. ved produksjon av matvarer.
  • Personsikring i farlige områder, der det er behov for å automatisk oppdage om en person blir liggende i ro over en periode. Rask utrykning kan da være viktig for å sikre liv og helse.

Ved hjelp av en alarmsentral koblet til kamerasystemet kan vi f.eks. på en byggeplass raskt tilkalle nødetatene dersom uhellet er ute.

Helene Rinaldo Kappelgaard

Salgskonsulent

+47 45883072

helene.kappelgaard@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen