Miljøsensorikk

Ta full kontroll over dine miljødata

Tradisjonelle miljøloggere er plasskrevende ofte tungvint å montere og flytte. I tillegg krever de ekstern strøm og tilgang til lokalt nettverk.

Miljøloggeren fra iteam har mulighet for å tilkobles to samtidige sensorer og har batterivarighet på en hel generasjon. Det er ingen behov for kabling eller lokale nettverk. Du slipper å bekymre deg om vedlikehold og avansert teknologi, iteam sørger for at loggeren alltid fungerer og er kalibrert.

Enkel montering

Selve monteringen er svært enkel, dine ansatte kan utføre montasjen selv uten behov for ekstern bistand. Loggeren fungerer med en gang den er montert på merdkanten med vår enkle montasjebrakett. Med innebygd GPS er den enkel å holde rede på når den flyttes mellom ulike lokasjoner.

Hvorfor velge miljølogger fra iteam?

  • Miljøloggeren fra iteam har batterikapasitet tilpasset et utsett/en generasjon i hav.
  • Det er ingen behov for kabling eller lokale nettverk og iteam sørger for at loggeren alltid fungerer og er kalibrert.
  • Selve monteringen er svært enkel og kan utføres av kunden selv.
  • Loggeren aktiveres når montert via montasjebraketten, og med innebygd GPS vet man også om den flyttes mellom ulike lokaliteter/merder.
  • De finnes pre-definerte rapporter og oksygenverdiene settes i kombinasjon med ulike andre sensormålinger og gir verdifull informasjon både i sanntid med trender og i et historisk perspektiv. Disse kan selvsagt kundetilpasses.

Verdifull sanntidsinformasjon

Ved å utnytte lagrede datasett kan oksygenverdiene settes i kombinasjon med ulike andre sensormålinger og gi verdifull informasjon. Satt i system kan verdiene og trendutviklingene analyseres og presenteres i automatiserte rapporter og i ulike dashboards fra iteam, som Røkter 2.0 eller Power Bi. Dermed har man full sporbarhet på data i sanntid eller i historisk perspektiv.

Sverre Benjaminsen

CCO – Havbruk

+47 97588326

sverre.benjaminsen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen