PCK automatisk import

Hold deg kontinuerlig oppdatert på dine regnskapstall med direkteimport av journalfilene fra PCK til PowerOffice Go. Løsningen tar filene som går ut ved kjøring av journal, og importerer de automatisk til hovedbok.

Automatisk PCK Import fra iteam holder deg oppdatert på dine regnskapstall med direkteimport av journal, web og fakturafilene fra PCK til PowerOffice Go (PO). Løsningen tar filene som går ut ved kjøring av journal, og importerer de automatisk til hovedbok i PO. Importerte filer vil ligge under importert-menyen inne i PO slik at både sluttbruker og regnskapsfører har full kontroll på prosessen.

Åpenbare fordeler er daglig oppdaterte regnskap på inntektssiden i PO. Det betyr at vi eliminerer den manuelle jobben kunden eller regnskapsfører i dag bruker på for å manuelt importere journalfilene fra PCK. Dere kan selv velge om dere vil ha oppdaterte tall daglig, ukentlig eller månedlig. Våre standard vilkår gjelder for tjenesten.

Etablering: 0,- / Pr. mnd: 295,-

PS: Er du regnskapsfører, ta kontakt for informasjon om samløsninger for deres kunder

Ønsker du å bestille, ber vi deg følge veiledningen under:

a) Gå til meny
b) Legg til utvidelse – «PCK automatisk import – iteam as»
c) La utvidelsen stå markert som aktiv og kopier klientnøkkelen som vises i vinduet og send den til support.narvik@iteam.no.
d) Send samtidig med følgende informasjon:
– Org. Nummer og firmanavn
– Kontaktperson; fornavn og etternavn
– Telefonnummer og e-postadresse

Når vi har mottatt din bestilling vil vi ta kontakt med deg for å igangsette løsningen.

Roy Boquist Hestdahl

Salgsleder

+47 90795317

roy.hestdahl@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen