Sikkerhetsgjennomgang

Det er en økende trend med dataangrep, og vi ønsker derfor å være proaktiv og bidra til økt sikkerhetsfokus hos våre kunder. Vi har derfor satt sammen en sikkerhetsgjennomgang som baserer seg på NSM (Nasjonal Sikkerhetsmyndighet) sine prinsipper og anbefalinger.

Sikkerhetsgjennomgangen vil i stor grad utføres sammen med bedriftens IT-ansvarlige. Ved å gjennomgå dette sammen vil få et godt felles bilde av status, samtidig som vi også får avdekket hvordan bedriften jobber og forholder seg til sikkerhet.

Gjennomføring

Det tar omlag 2-3 timer å gjennomføre prosessen sammen med våre dyktige konsulenter. Resultatet er en oversiktelig og god rapport som oppsummerer våre funn, samt forslag på ulike tiltak for å tette eventuelle sikkerhetshull.

Vi går gjennom rapporten sammen. På den måten er vi sikre på at innholdet er forståelig og hva de ulike konsekvensene innebærer. Vi erfarer at kunder har stor verdi av en slik gjennomgang, både i form av konkrete tiltak man skal gjennomføre, men ikke minst som tankevekkere og sikkerhetsfokus.

Roy Tore Sandnes

Rådgiver

+47 99214511

roy.tore.sandnes@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen