Sikkerhetsradio

Radio er ikke lenger kun tale, nå også en løsning for HMS og arbeidsordrer.

God kommunikasjon på arbeidsplassen er alfa omega. Nå tilknyttes også alarmer og arbeidsordrer opp mot den samme plattformen Skylar radio. Vi har behov for kommunikasjonsløsninger som gir stabil tilgang og effektive måter å samhandle mellom enheten – og omverdenen, uansett lokasjon og forhold.

Med radiokommunikasjon kan man effektivt ta vare på de ansatte. Sentralt driftssenter har til enhver tid oversikt over alle arbeidsfolk og hvor de befinner seg. Om uhellet skulle være ute, og noen detter om eller faller i vannet, vil dette automatisk starte alarm og aktivere redning. Integrasjoner mot produksjonssystem for å underbygge automatiske genererte arbeidsordrer basert på sensordata, alt via definerte API’er.

Dagens radiobaserte kommunikasjonsløsninger kan benyttes på valgfri terminal og kobles opp mot telefoni. Om en ønsker å benytte mobiltelefonen er dette fullt mulig. En kan prate til en eller flere, samtidig som man har muligheten til å sende tekstmeldinger. Attpåtil kan arbeidsordrer sendes til radio eller mobil samtidig som man kan se status og eskalere ved behov.

Sverre Benjaminsen

CCO – Havbruk

+47 97588326

sverre.benjaminsen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen