Kurs – OneDrive

Hva er OneDrive og hvordan håndtere dokumentene der?

Vi ønsker å være en positiv bidragsyter til en smartere hverdag. Det betyr å bidra til at du får den kunnskapen du trenger om de verktøyene du har tilgjengelig. Det finnes mange ulike applikasjoner tilgjengelig i din Microsoft 365 lisens – sørg for at du kan utnytte alle mulighetene de gir.

Vi holder kurs i OneDrive hvor du vil lære om:

Ulike lagringssteder og hva du bør bruke når.
Målet er å skape trygghet rundt dokumenthåndtering. Ansatte bør ha kjennskap nok til de ulike lagringsstedene til å vite hvilke filer som kan lagres i OneDrive og når en bør benytte fellesområder som SharePoint og Teams. Vi tar også for oss synkronisering av filer til egen PC.

Samskriving i filer
Hvilke verktøy finnes for samskriving av dokument? Kan en gjenbruke element fra tidligere skriv? Hvordan best ivareta endringersom alle bidrar med og hvordan fungerer versjonshistorikk?  Kurset skal forhåpentligvis gi noen tips og triks for et bedre og mer effektivt samarbeid.  

Deling av filer på en sikker måte
Når en deler filer med andre er det viktig å gi de riktige tilgangene. Skal de kunne redigere eller bare lese? Er det spesifikke personer du vil dele med eller skal personer kunne videresende til flere? Kanskje viktigst av alt: Hvordan avslutter du delingen? 


Kursinformasjon

Pris: 1 490,- pr. person

Dato og tid: 29. august, oppstart klokken 09:00

Varighet: 1,5-2 timer.

Avmelding: Må gjøres minimum 24 timer før kursstart.


(Påmeldingsskjemaet til dette kurset er laget i Teams nettseminar funksjonen. Dette for å vise deg hvordan denne funksjonen fungerer for deg som mottaker. Kanskje kan denne funksjonen være relevant for din bedrift?)


Eget kurs for deres bedrift?

Vi holder også bedriftsinterne kurs, da baserer prisen seg på antall ansatte i bedriften og ikke på antall deltakere som stiller på kurset. Dette grunnet opptak som gjøres tilgjengelig. Er dette av interesse? Send en e-post til kurs@iteam.no

Priser for bedriftsinterne kurs (NB! bookes via e-post):

  • 1- 10: 4 990,- pr bedrift. Inkl. opptak
  • 11-49: 9 990,- pr bedrift. Inkl. opptak
  • 50+   : 14 990,- pr bedrift. Inkl. opptak

Dato

29. 08. 2022
Utløpt!

Tid

09:00 - 11:00

Pris

1.490,00 NOK

Lokasjon

Webinar

Organisator

iteam

Foredragsholder

Skroll til toppen