Os

iteam
Brugata 6
5200 Os
53 47 22 00

Med Oselva rennende tvers gjennom tettstedet, ligger Os som en liten perle i Bjørnafjorden kommune i Vestland fylke. Bjørnafjorden har i de senere årene vært en av de hurtigst voksende kommunene i Norge, og prognosene tyder på at veksten fortsetter.

Er du jazz-interessert, har du sikkert vært innom Osøren blues- og jazzfestival. Dette er den eldste av flere musikkfestivaler som blir arrangert i Os. Oseana er et kunst- og kultursenter i Os som ble åpnet 17. juni 2011. Senteret ble først påtenkt i 2007 som et kunstmuseum for Per Griegs kunstsamling, men gjennom et samarbeid med Bjørnafjorden kommune, ble det oppført som et multifunksjonelt kulturhus på 5800 kvadratmeter. Med tanke på satsningen innen kunst og kultur, er det kanskje ikke å undre seg over at så mange kunstnere og artister, som for eksempel Aurora, har sitt utspring i Os.

Næringslivet i Os har lange tradisjoner og røtter til landbruk, men med tiden har dette utviklet seg til et svært variert og rikt næringsliv med sterke fagmiljøer. Du finner høyteknologiske industribedrifter og ingeniørmiljøer, i tillegg til et godt utvalg tjenesteleverandører innen bygg og anlegg, handel og reiseliv. 

Medarbeidere

Erik Hunhammer


IT-konsulent

40033313

Send meg en e-post

Samund Nordang


Senior IT-konsulent

46955380

Send meg en e-post

Skroll til toppen