Beslutningsstøtte

Benytt dine data riktig og forutsi ditt neste trekk med innsikt og beslutningsstøtte fra iteam.

Ved å visualisere og analysere data kan man enkelt redusere kostnader og få verdifull innsikt. Kobler man opp dataene og utnytter kraften i Azure kan man attpåtil forutse fremtidig ytelse ved hjelp av AI- og maskinlæringsfunksjoner.

Vi kan bidra med å sette opp løsninger med innsyn på tvers av etablerte systemer og kundens arbeidsflyt. Ved å kombinere kunnskap om infrastruktur, IoT og plattformene systemene kjører på kan man enkelt sette opp kundetilpassede grensesnitt i Microsoft Power Bi.

Vi befinner oss alle i en datakultur hvor forretningsavgjørelser bør være basert på fakta, ikke meninger. Vi trenger data for å hjelpe oss med å ta disse beslutningene.

Ved å analysere, kombinere og modellere komplekse datasett til interaktive og forståelige dashboards og rapporter gir man de ansatte muligheten til å oppdage skjult innsikt med Microsoft PowerBI. Uansett om dataene ligger i Excel eller et annet verktøy kan de samles på ett sted, slik at du sparer tid på å lete og heller kan gå i gang med å analysere.

Skap en datadrevet arbeidskultur der de ansatte har verktøyene de trenger for å forstå og ta bedre beslutninger på bakgrunn av data.

Sverre Benjaminsen

CCO – Havbruk

+47 97588326

sverre.benjaminsen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen