I tiden fremover vil du se at nye funksjoner innen kunstig intelligens integreres i Microsoft 365 for å støtte deg på jobb. Disse funksjonene har som formål å hjelpe deg med å gjøre arbeidsoppgaver raskere og på en mer kreativ måte.

Microsoft 365 Copilot er en digital assistent drevet av kunstig intelligens, og fungerer sømløst sammen med populære Microsoft 365-apper som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og mer. Nå kan du være mer kreativ i Word, mer analytisk i Excel, mer uttrykksfull i PowerPoint, mer produktiv i Outlook, og få enda bedre samhandling med kollegaer i Teams. Med Copilot har du alltid kontroll. Du bestemmer selv hva du vil beholde, endre eller forkaste.


Her er noen av høydepunktene i Microsoft 365 Copilot:

Intelligente kalendertjenester:
Den AI-drevne Copilot kan analysere kalenderen din og foreslå de mest hensiktsmessige tidspunktene for møter og oppgaver. Den tar hensyn til individuelle preferanser, tilgjengelighet og tidligere mønstre for å hjelpe deg med å planlegge dagen mer effektivt.

Kontekstuell samhandling:
Med Copilot får du kontekstuell informasjon og forslag til handling mens du samhandler med kolleger og samarbeider på dokumenter. Den kan gjenkjenne temaer, foreslå relevante dokumenter og tilby automatisert oversettelse og oppsummering for å gjøre samarbeidet mer sømløst og effektivt.

Personaliserte anbefalinger:
Copilot lærer dine arbeidspreferanser og gir personlige anbefalinger basert på din individuelle arbeidsstil og preferanser. Den kan foreslå relevante dokumenter, maler eller verktøy som kan hjelpe deg med å fullføre oppgaver mer effektivt og med høyere kvalitet.

1. november 2023 ble Microsoft 365 Copilot tilgjengelig for bedrifter med EA-lisenser (Enterprise agreement). På nyåret blir den også tilgjengelig for bedrifter med business-lisenser. Men uavhengig av din type virksomhet, bør du allerede nå begynne å forberede deg.

Kom i gang med en gratis workshop!

Før dere velger å ta i bruk Copilot, bør behov, omfang og sikkerhet vurderes, og det må gjøres en mindre teknisk implementering. For å utnytte verktøyet på best mulig måte, bør det også gjennomføres opplæring av alle medarbeidere, defineres superbrukere og legges en plan for utrulling. Dette hjelper vi gjerne til med.

Lurer dere på om Copilot er en god investering, eller har dere allerede bestemt dere for å ta det i bruk? Vi tilbyr nå en 2 timers gratis workshop for å se på muligheter og behov for din virksomhet. Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for å avtale et møte:

Ditt navn
Firma
E-post
Kommentar
Tusen takk for din henvendelse. Vi tar kontakt med deg om kort tid.
Her har det dessverre skjedd en feil. Vennligst gå gjennom utfyllingen av skjemaet og prøv igjen.

Jack Markus Anthonsen

CCO Skytjenester

+47 97038000

jack.markus.anthonsen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen