Econor vil ha mer enn bare en IT-leverandør

Econor AS er et entreprenørfirma lokalisert i Tromsø.

Econor er et veletablert entreprenørfirma med nedslagsfelt i Tromsø og omegn. Med sine 115 ansatte omsetter de for omkring 700 millioner i året. Econor er også lærebedrift og tar inn flere lærlinger årlig, hvor hovedmålsettingen er å drive frem fremtidige prosjektledere og anleggsledere for selskapet.

Econor opererer i et konkurransepreget marked, og jobber målrettet for å ha kvalitet i alle ledd. De er opptatt av å være en innovativ totalentreprenør, og har derfor en fremoverlent holdning til hvordan de kan utnytte teknologi for å effektivisere driften og ha en mer bærekraftig driftsmodell.

Historien til Econor og iteam startet for flere år siden, da de henvendte seg til oss og ville ha mer enn bare en IT-leverandør. De ville ha en partner som jobber proaktivt mot selskapet, som tenker fremtidsrettet og alltid streber etter å finne de beste løsningene. Det krever at man må sette seg inn i kundens forretningsprosesser og virkelig gå i kjernen på hvilke utfordringer og behov kunden har. Og det gjør vi selvsagt gjerne. 

Som rådgivende IT-leverandør for Econor, har vi så langt bidratt med å:

  • Standardisere PC-park for mer effektiv drift, vedlikehold og kundesupport.
  • Digitalisere forretningsprosessene. Econor har alltid tilgang til siste versjon av byggplaner og tegninger når de er ute på byggeplass.
  • Være en sparringspartner for Econor ved alle teknologiske beslutninger.
  • Gi rådgivning innen sikkerhet. Jobbet med sikkerhet på byggeplasser og hovedkontor.
  • Levere kommunikasjonslinjer (fiber/4G)
  • Gi råd ved valg av forretningskritiske systemer som HMS og dokumentstyring

«iteam har vært vår leverandør og rådgiver av teknologi i flere år. Vi verdsetter det gode samarbeidet og de løsningsorienterte medarbeiderne. Med iteam som vår lokalleverandør er det alltid kort vei til hjelp siden de kjenner våre systemer og behov.»

Arne Munkvold

HMS-HR-KS Leder Econor AS.
Skroll til toppen