Iteam leverer en unik og komplett nettverksløsning for din bedrift. God sikkerhet basert på AI/ML samt høy ytelse basert på moderne teknologi gir fornøyde og trygge brukere. Og mye mer. Ferdig konfigurert og driftet av oss.

Vi kobler flere enheter på nett enn noen gang. Nå sender vi ryddeoppdrag direkte til støvsugeren fra mobilen og skrur på stekeovnen på vei hjem fra jobb. De samme trendene ser vi i bedriftsmarkedet. Vi kobler flere enheter på nettverket vårt. I tillegg til økt bruk av skybaserte applikasjoner, samarbeid med eksterne virksomheter, utvidet bruk av hjemmekontor og økning i informasjonsmengden – er det et faktum at bedrifter i dag har behov for et moderne nettverk.

I tillegg til dette skjer det en stor utvikling innen IoT og sensorteknologi. Flere tar i bruk IoT for datafangst, overvåking og effektivisering av drift og rutinepregede oppgaver.

Det finnes uendelig mange produkter og leverandører av nettverk. Nettverk er en sammensatt teknologi, hvor det kan være kritisk at denne blir satt opp på riktig måte – tilpasset din bedrifts behov.

Nettverk

Vår nettverkstjeneste er derfor en komplett driftet og overvåket løsning. Vi kan teknologi, og vet at skalerbarhet, sikkerhet og kapasitet er tre forutsetninger for et godt fungerende, moderne nettverk. Vår nettverkstjeneste er bygget på ledende teknologi med en moderne skybasert arkitektur og vil gi deg et nettverk som fungerer både for dagens og morgendagens teknologiske behov.

Du får:

  • Høykvalitets nettverksløsning fra ledende nettverksprodusenter
  • Helhetlig tjeneste bestående av valgbare moduler for dine konkrete behov
  • Gratis befaring
  • Aksesspunkt, svitsjer og brannmur
  • Drift og overvåking

Kommunikasjon

God infrastruktur og sikker tilkobling mot internett er viktig for å kunne få en god skytjeneste.

Økt bruk av skybaserte applikasjoner, bruk av mobile enheter for å aksessere bedriftens applikasjoner, samarbeide med eksterne virksomheter, utvidet bruk av hjemmekontor samt økning i informasjonsmengden stiller nye krav til bedriftens nettverk. Samtidig ser vi en utvikling der IoT og sensorteknologi tas i bruk for overvåking og effektivisering av driftsoppgaver. IoT teknologien har et stort behov for sikker kommunikasjon. Nye sikkerhetstrusler stiller også store krav til et moderne nettverk. Fleksibilitet, innebygd sikkerhet og god kapasitet er tre forutsetninger for å få fornøyde ansatte.

iteam leverer en unik og komplett nettverksløsning for din bedrift. God sikkerhet basert på AI/ML samt høy ytelse basert på moderne teknologi gir fornøyde og trygge brukere. Og mye mer. Ferdig konfigurert og driftet av oss.

Du får:

  • Aksesspunkt, svitsjer og brannmur
  • Drift
  • Overvåking
  • Kundesenter mandag-fredag kl. 07:00-16:00

Jack Markus Anthonsen

CISO

+47 97038000

jack.markus.anthonsen@iteam.no

Rull til toppen