Nettverk & kommunikasjon

Nettverk er en sammensatt teknologi, og det kan være kritisk at denne blir satt opp på riktig måte – tilpasset din virksomhets behov. Det er sånt som vi driver med.

Vi kobler flere enheter på nett enn noen gang. Nå sender vi ryddeoppdrag direkte til støvsugeren fra mobilen og skrur på stekeovnen på vei hjem fra jobb. De samme trendene ser vi i bedriftsmarkedet; vi kobler stadig flere enheter og skybaserte applikasjoner til nettverket vårt. Informasjonsmengden øker, vi samarbeider oftere med eksterne virksomheter, og bruk av hjemmekontor har blitt en norm i arbeidshverdagen.

I tillegg skjer det en rivende utvikling innen IoT og sensorteknologi, og flere tar i bruk IoT for datafangst, overvåking og effektivisering av driftsoppgaver, som igjen stiller krav til god infrastruktur og sikker tilkobling mot internett.

Alt dette tilsier at norske virksomheter har behov for sikre, smarte og moderne nettverk. Det kan vi levere.

Nettverk fra iteam

Vår nettverkstjeneste er en komplett driftet og overvåket løsning. Vi kan teknologi, og vet at sikkerhet, skalerbarhet og kapasitet er tre forutsetninger for et godt fungerende, moderne nettverk. Vår tjeneste er bygget på ledende teknologi med moderne skybasert arkitektur, og vil gi deg en nettverksløsning som fungerer for både dagens og morgendagens teknologiske behov. God sikkerhet basert på AI/ML, samt høy ytelse basert på moderne teknologi gir fornøyde og trygge brukere. Og mye mer. Ferdig konfigurert og driftet av oss.

Du får:

  • Gratis befaring
  • Høykvalitets nettverksløsning fra ledende nettverksprodusenter
  • Helhetlig tjeneste bestående av valgbare og skalerbare moduler tilpasset dine konkrete behov
  • Aksesspunkt, svitsjer og brannmur
  • Drift og overvåking

Thomas Allisson

CCO Infrastruktur

+47 98850462

thomas.allisson@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen