Skytjenester

Skytjenester handler i korte trekk om å kunne lagre data og bruke programvare på sikre eksterne servere som er tilknyttet internett.

Iteam er en av de største leverandørene i Norge på skytjenester fra Microsoft Azure, og er i tillegg sertifisert tjenesteleverandør for både Amazon Web Services og Google Cloud. Vi har også egne datasentre i Norge, noe som betyr at vi kan tilby hybride skyløsninger, og er dermed en av de mest fleksible og kompetente skyleverandørene for alle typer bransjer i Norge.

Vi kan ikke bare gi deg tilgang til skytjenester, vi kan også hjelpe deg med å migrere dine lokale servere til mer sikre, smarte og moderne serverparker.

Her er noen flere grunner til å velge skytjenester fra iteam:

Sikkerhet

Datasikkerhet og personvern er omfattende dokumentert for alle våre skytjenester. Med topp moderne infrastruktur og alltid oppdaterte sikkerhetsløsninger, ligger programmene og dataene dine trygt lagret uansett hva som skulle skje med enheten du arbeider på. Les også mer om iteam 365.

Tilgjengelighet

Du kan jobbe når som helst fra hvor som helst, med tjenester som fungerer selv etter kritiske feil på enheten din.

Fleksibilitet

Vi tilbyr private, offentlige og hybride skyløsninger. Din løsning tilpasses bedriftens behov, og skaleres i takt med virksomhetens utvikling.

Økonomi

Skytjenester er synonymt med kostnadsoptimalisering og redusert investeringsbehov. Du betaler kun for det du forbruker, og bruker ikke ressurser på egen serverdrift. I skyen får du også tilgang til nye fagapplikasjoner som kan være både inntektsdrivende og gi store kostnadsbesparelser.

Effektivisering

Deling av data og kommunikasjon mellom mennesker på tvers av lokasjoner og landegrenser forenkles.

Jack Markus Anthonsen

CCO Skytjenester

+47 97038000

jack.markus.anthonsen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen