iteam serversky

​De fleste virksomheter er avhengige av fagsystemer som ivaretar særskilte funksjoner innenfor spesifikke fagfelt; f.eks. regnskapssystemer og pasientjournaler. Slike systemer består ofte av en applikasjon, database, filområde, kobling mot eksterne tjenester, m.m. Dersom hver enkelt medarbeider skulle hatt alle disse elementene installert på sin PC, ville det gått på bekostning av ytelse, sikkerhet og integritet. Og i tillegg ville det vært svært kostbart med tanke på lisenser, daglig drift og vedlikehold.

Derfor har sentralisert leveranse av fagsystemer vært vanlig i mange år. Der de har vært installert på applikasjonsservere og knyttet mot databaser, filområder og backupsystemer. Og tilgjengeliggjort via ulike terminalserver-løsninger. For å unngå å måtte installere, drifte og vedlikeholde systemene på mange ulike enheter.

Moderne, fleksibel og raskt levert

iteam serversky er en moderne og fleksibel skyplattform som gir dine medarbeidere enkel og sikker tilgang til fagapplikasjoner, dokumenter og kontorstøtteverktøy. Fra hvor som helst, med alle typer enheter. Tjenesten er billigere enn tradisjonelle løsninger som krever ekstra tredjepartslisens, mer moderne og fremtidsrettet; og den kan leveres i løpet av dager i stedet for uker eller måneder.

Løsningen kan leveres gjennom verdens mest moderne terminalserver-plattform, Microsoft Azure Virtual Desktop (AvD). En komplett, dedikert løsning tilpasset virksomheter i alle størrelser. Som er skalerbar og fullintegrert med Microsoft 365. Eller den kan leveres fra vårt datasenter, basert på Citrix Apps and Desktops (CTX) eller Microsoft Remote Desktop Services (RDS). Forskjellen mellom disse er at AvD kan kun leveres fra Microsoft sin nettsky Azure, mens CTX og RDS også kan leveres fra vårt eget datasenter i Norge.

Sikker løsning

Informasjonssikkerhet og personvern er selvfølgelig ivaretatt. Og tilgang til programvare, tjenester og data kan begrenses med flere sikkerhetsmekanismer. Blant annet multifaktor-autentisering, VPN og «Conditional Access». Sistnevnte gjør det mulig å blokkere tilgang til tjenesten og kun åpne for tilgang dersom spesifikke parametere er til stede (f.eks. kjente enheter og bestemte IP-adresser og land).

Vi tar vare på plattformen din

Tjenesten serversky driftes og vedlikeholdes av iteam. Oppdateringer installeres automatisk og fortløpende i henhold til våre underleverandørers oppdateringsløp. Du får døgnkontinuerlig overvåking som sikrer kontinuerlig drift, samt bransjeledende oppetidsgarantier.

Det er vanlig å kombinere iteam serversky med iteam 365. Fordi de aller fleste virksomheter benytter Office-programvare i kombinasjon med fagsystemer. Derfor anbefaler vi å ta i bruk begge tjenestene.

Jack Markus Anthonsen

CCO Skytjenester

+47 97038000

jack.markus.anthonsen@iteam.no

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen