Sikre løsninger

Backup

iteam backup består av et sett med backup-tjenester som dekker ulike virksomheters behov for sikring av sine data

Backup Les mer

E-postsikkerhet

Med iteam e-postsikkerhet kan du forhindre at «noen» utgir seg for å være avsender av e-post fra ditt domene. Dette skjer ved hjelp av et register som sjekker om en e-post kommer fra riktig avsender. Dette skjer automatisk og i ba

E-postsikkerhet Les mer

Autentisering

Derfor anbefales det å benytte multifaktor-autentisering for sikring av brukernes identitet. Multifaktor-autentisering (MFA); også kalt 2-faktor-autentisering (2FA) krever at brukeren skriver inn en engangskode eller bekrefter sin identitet via en mobilapp, i tillegg til brukernavn og passord.

Autentisering Les mer

Sikkerhetsgjennomgang

Det er økende trend med dataangrep, og vi ønsker derfor å være proaktiv og bidra til økt sikkerhetsfokus hos våre kunder. Vi har derfor satt sammen en sikkerhetsgjennomgang som baserer seg på NSM (Nasjonal Sikkerhetsmyndighet) sine prinsipper og anbefalinger.

Sikkerhetsgjennomgang Les mer

TIFF-kveld

Som en av samarbeidspartnerne til Tromsø International Film Festival har vi gleden av å invitere deg til TIFF-kveld.

TIFF-kveld Les mer

Kurs – OneNote

Vi holder kurs i samhandlingsapplikasjonene som finnes i Microsoftsfæren. Kunne du tenke deg å bli tryggere på, samt utnytte alle mulighetene som ligger i OneDrive?

Kurs – OneNote Les mer

Britannia Hotel

Vi tok en prat med hotelldirektør Mikael Forselius og andre medarbeidere ved Britannia for å høre hva de tenker om samarbeidet med iteam. Ta en titt på hva de hadde å fortelle i videoen.

Britannia Hotel Les mer

Kurs – Forms

Vi holder kurs i samhandlingsapplikasjonene som finnes i Microsoftsfæren. Kunne du tenke deg å bli tryggere på, samt utnytte alle mulighetene som ligger i Microsoft Teams?

Kurs – Forms Les mer

Skroll til toppen