Sikre løsninger

Backup

iteam backup består av et sett med backup-tjenester som dekker ulike virksomheters behov for sikring av sine data

E-postsikkerhet

Med iteam e-postsikkerhet kan du forhindre at «noen» utgir seg for å være avsender av e-post fra ditt domene. Dette skjer ved hjelp av et register som sjekker om en e-post kommer fra riktig avsender. Dette skjer automatisk og i ba

Autentisering

Derfor anbefales det å benytte multifaktor-autentisering for sikring av brukernes identitet. Multifaktor-autentisering (MFA); også kalt 2-faktor-autentisering (2FA) krever at brukeren skriver inn en engangskode eller bekrefter sin identitet via en mobilapp, i tillegg til brukernavn og passord.

Sikkerhetsgjennomgang

Det er økende trend med dataangrep, og vi ønsker derfor å være proaktiv og bidra til økt sikkerhetsfokus hos våre kunder. Vi har derfor satt sammen en sikkerhetsgjennomgang som baserer seg på NSM (Nasjonal Sikkerhetsmyndighet) sine prinsipper og anbefalinger.

TIFF-kveld

Som en av samarbeidspartnerne til Tromsø International Film Festival har vi gleden av å invitere deg til TIFF-kveld.

Fortinet OT workshop

Vi inviterer til workshop om cybersikkerhet for trygge, pålitelige og sikre industrielle kontrollsystemer (ICS).

Kurs – OneNote

Vi holder kurs i samhandlingsapplikasjonene som finnes i Microsoftsfæren. Kunne du tenke deg å bli tryggere på, samt utnytte alle mulighetene som ligger i OneDrive?

Britannia Hotel

Vi tok en prat med hotelldirektør Mikael Forselius og andre medarbeidere ved Britannia for å høre hva de tenker om samarbeidet med iteam. Ta en titt på hva de hadde å fortelle i videoen.

Kurs – Forms

Vi holder kurs i samhandlingsapplikasjonene som finnes i Microsoftsfæren. Kunne du tenke deg å bli tryggere på, samt utnytte alle mulighetene som ligger i Microsoft Teams?

Scroll to Top