Magnus Legal inngår IT-samarbeid med iteam

Magnus Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Ved å sette seg grundig inn i kundenes forretningsdrift og deres problemstillinger, hjelper de dem med praktiske råd når lovverket skaper utfordinger.

Magnus Legal er et velrenommert advokatfirma med spesialisering innen skatt, merverdiavgift, selskapsrett, M&A, arbeidsrett, kontraktsrett og fast eiendom. Selskapet betjener både norske bedrifter og utenlandske virksomheter som ønsker å drive forretning i Norge. De har opplevd betydelig vekst siden oppstarten i Bergen for over 15 år siden, og har nå kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Daglig leder i Magnus Legal, Marit Monsen, forteller at de ønsket seg en ny IT-leverandør som er lokalisert i nærheten av deres kontorer, og som kan levere framtidsrettede IT-løsninger til konkurransedyktige priser. «Så langt har iteam innfridd, og vi har høye forventninger til selve leveransen», sier Monsen.

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper, med 38 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Selskapets brede portefølje av IT-tjenester, kombinert med en dedikert stab på 350 medarbeidere, har gjort dem til en betrodd leverandør for virksomheter over hele landet.

Marit Monsen, daglig leder i Magnus Legal

Trond Marius Gabrielsen fra iteam uttrykker glede over å bli valgt som IT-partner for Magnus Legal. «Denne avtalen befester vår posisjon i advokatbransjen, og vi ser virkelig frem til å bidra til Magnus Legal sin digitale reise. Vårt fokus vil være å levere smarte og konkurransedyktige løsninger, samt bidra til økt digital sikkerhet og optimalisert bruk av moderne IT-verktøy,» sier Gabrielsen.

Den 3-årige avtalen med Magnus Legal innebærer at iteam skal drifte nettverk på alle Magnus Legal-kontorer, levere sikkerhetsløsninger og applikasjoner gjennom iteam 365 Premium, samt maskinvare og lisenser.

Skroll til toppen