Arkiver: Kundehistorier

Valgte lokal leverandør for videre digital satsing.

Jobbklar er en ledende arbeids- og inkluderingsbedrift i Agder, med flere datterselskaper og mer enn 200 medarbeidere. Gjennom karriereveiledning, arbeidsopplæring og jobbmatch hjelper de mennesker videre i liv og karriere, og har en visjon om å skape et arbeidsmarked med rom for alle.

Econor vil ha mer enn bare en IT-leverandør

Econor er opptatt av å være en innovativ totalentreprenør, og har derfor en fremoverlent holdning til hvordan de kan utnytte teknologi for å effektivisere driften og ha en mer bærekraftig driftsmodell.

Smart hotelldrift i mer enn 150 år

Effektiv hotelldrift er avhengig av teknologi som leverer stabile løsninger, god samhandling og fremtidsrettede tjenester. Premissene for våre leveranser til Britannia er fundamentert i et krav om sikre og smarte løsninger, og som gir medarbeiderne en smidig arbeidshverdag.  

Global IT ble portåpner hos Igland Garasjen

Ved bruk av global teknologi og egenproduserte maskiner i store, moderne industrilokaler i Grimstad, framstår Igland Garasjen i dag som den mest moderne og rasjonelle garasjefabrikken i Skandinavia.

iteam 365 til Delta

iteam 365 bidrar til økt IT-sikkerhet, enklere pålogging, integrasjon mellom Deltas systemer, sikker deling av filer og effektiv kommunikasjon og samhandling.

iteam leverer Offshore Wi-Fi til Equinor

Behov for gode kommunikasjonslinjer og nettverk er viktig, både på land og til havs. Ved å koble utstyr og mennesker på nett skaper man også mulighet for digitalisering og utvikling.

IT-ansvaret for Tellus Gruppen

Tellus Gruppen skal profesjonalisere bransjen, og mange kommer ikke til å kjenne igjen caravanbransjen om 24 måneder