Kundehistorier

iteam sikrer Bandak mot kostbar nedetid

I 2019 overførte Bandak AS driften av sine servere til iteam i Larvik . Resultatet har blitt en trygg og effektiv datalagringsløsning, og ingen kostbar nedetid.

For oss er Gassnova drømmekunden

«Vi er et lite statsforetak med stort ansvar», forteller IT-sjef Jan Henry Hansen i Gassnova og fortsetter: «Nettopp derfor er vi avhengig av en leverandør som håndterer IT-infrastrukturen og bidrar til at vi er mest mulig effektive til enhver tid. Gjennom anskaffelsesprosessen er vi blitt trygge på at iteam fyller denne rollen for oss», sier Jan Henry Hansen.

Valgte lokal leverandør for videre digital satsing.

Jobbklar er en ledende arbeids- og inkluderingsbedrift i Agder, med flere datterselskaper og mer enn 200 medarbeidere. Gjennom karriereveiledning, arbeidsopplæring og jobbmatch hjelper de mennesker videre i liv og karriere, og har en visjon om å skape et arbeidsmarked med rom for alle.

Econor vil ha mer enn bare en IT-leverandør

Econor er opptatt av å være en innovativ totalentreprenør, og har derfor en fremoverlent holdning til hvordan de kan utnytte teknologi for å effektivisere driften og ha en mer bærekraftig driftsmodell.

Smart hotelldrift i mer enn 150 år

Effektiv hotelldrift er avhengig av teknologi som leverer stabile løsninger, god samhandling og fremtidsrettede tjenester. Premissene for våre leveranser til Britannia er fundamentert i et krav om sikre og smarte løsninger, og som gir medarbeiderne en smidig arbeidshverdag.  

Global IT ble portåpner hos Igland Garasjen

Ved bruk av global teknologi og egenproduserte maskiner i store, moderne industrilokaler i Grimstad, framstår Igland Garasjen i dag som den mest moderne og rasjonelle garasjefabrikken i Skandinavia.

iteam 365 til Delta

iteam 365 bidrar til økt IT-sikkerhet, enklere pålogging, integrasjon mellom Deltas systemer, sikker deling av filer og effektiv kommunikasjon og samhandling.

Scroll to Top